Rólunk

Oldalunk az Országos Mentőszolgálat Orvosszakmai és Oktatási Osztályának szakmai blogja, mely EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBEREK számára készült, esetbemutatásokat, érdekes cikkeket, guideline-okat prezentál a sürgősségi ellátás témájából.


FIGYELEM!

Oldalunk egészségügyi szakembereknek szánt szakmai információkat, protokollok egy-egy kiragadott részeit tartalmazzák, melyek nem helyettesíthetik azok teljeskörű ismeretét, így az egészségügyben NEM dolgozók általi alkalmazása káros következményekkel járhat. Az oldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnózist, kezelést, ezért panaszával mindig forduljon szakemberhez!

A bemutatott eljárások, beavatkozások, információk csak megfelelő szakképesítés birtokában használhatóak, azok elolvasása, megtekintése semmilyen jogosultságot nem ad! A jogosulatlan felhasználásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállalunk!

Oldalunkon érdekes eseteket, feladványokat szeretnénk Bajtársainkkal megosztani a prehospitális környezetből, emellett szeretnénk kialakítani egy szakmai közösséget, melyhez bármikor fordulhatunk egy-egy kérdéssel, esettel kapcsolatban. Oldalunk maximálisan szakmai jellegű, így ezen kívüli beszélgetések esetlegesen moderálásra kerülhetnek. Köszönjük a megértést.


További információk:

  • A bemutatott esetek nagyrésze valós, megtörtént esetet dolgoz fel, azonban a beazonosíthatóság elkerülésének érdekében bizonyos részletek megváltozhatnak.
  • Az oldalon megjelent szakmai anyagok felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével történhet, kérünk mindenkit a szerzői jogok betartására.
  • Szívesen várjuk érdekes esetek leírását, melyeket a későbbiek során bemutathatunk (Elérhetőségek)

Az oldal szerkesztői (bővítés alatt):

Dr. Kocsis Tibor

oxyológia- és sürgősségi orvostan szakorvos, osztályvezető (OMSZ Orvosszakmai Osztály)

email: kocsis.tibor@mentok.hu


Toldi Ferenc

mentőtiszt, szakértő (OMSZ Orvosszakmai Osztály)

email: toldi.ferenc@mentok.hu

Hozzászólások